Samtykke til brug af personlige oplysninger

Følgende databeskyttelseserklæring gælder for de personlige oplysninger du registrerer i HabitusHuset Bøgelund CFU og Habitus Bøgelund Job og Uddannelse's ansøgningssystem.

Ved at acceptere betingelserne samtykker du til at:

  • HabitusHuset Bøgelund CFU ApS UG og VG CVR-nr. 42838691, Plantagevej 2A, 7300 Jelling
  • Habitus Bøgelund Job & Uddannelse ApS CVR.-nr. 42838683, Plantagevej 2. 7300 Jelling

Må behandle og gemme din ansøgning i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer.

Behandling af oplysninger sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningen artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder følsomme personfølsomme oplysninger.

Indsamling af personlig data
Ved ansøgning om en stilling hos HabitusHuset Bøgelud CFU og Habitus Bøgelund Job & Uddannelse, anmoder vi dig om at videregive personlige oplysninger, herunder navn, e-mail adresse, telefonnummer samt en kopi af din ansøgning og CV.

Formål
Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at vurdere dine kvalifikationer i forhold til ledige stillinger hos HabitusHuset Bøgelud CFU og Habitus Bøgelund Job & Uddannelse.

Behandling af personlige oplysninger
Dine data behandles strengt fortroligt og behandling foretages kun af betroede medarbejdere i HabitusHuset Bøgelud CFU og Habitus Bøgelund Job & Uddannelse`s administration, samt de medarbejdere, der er en del af ansættelses proces.

Opbevaring, sletning og ændringer
Ved at acceptere betingelserne samtykker du til, at HabitusHuset Bøgelud CFU og Habitus Bøgelund Job & Uddannelse må opbevare din ansøgning i op til 6 måneder fra modtagelsen.

Du har altid ret til og mulighed for at få oplyst hvilke data, der behandles af HabitusHuset Bøgelud CFU eller Habitus Bøgelund Job & Uddannelse og du er på ethvert tidspunkt berettiget til at tilbagekalde dit samtykke og til at bede oplysninger ændret eller slettet. Du skal rette henvendelse til HAER@habitus.dk


Du har ligeledes altid ret til at klage til Datatilsynet, såfremt du mener behandlingen af dine data ikke lever op til den til enhver tid gældende lovgivning.


Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning og dine oplysninger udover 6 måneder fra modtagelse i vores ansøgerarkiv, skal du sende e-mail til HAER@habitus.dk på eget initiativ med skriftligt samtykke hertil.

Sikkerhed
HabitusHuset Bøgelud CFU og Habitus Bøgelund Job & Uddannelse tager alle organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger.

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt i overensstemmelse med formålet beskrevet ovenfor.

Du bedes venligst anføre i din ansøgning at du har læst og accepteret ovenstående.